به گزارش انزلی چه خبر ، عضو هیئتعلمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: تالاب انزلی به محلی برای مهاجرت و تخمریزی ماهیان مهاجر تبدیل شده است. دکتر کیوان عباسی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص بررسی پراکنش و فراوانی ماهیان غیربومی در تالاب انزلی، اظهار کرد: تالاب انزلی جزء مهم¬ترین تالابهای ایران و ارزشمندترین […]
به گزارش انزلی چه خبر ، عضو هیئتعلمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: تالاب انزلی به محلی برای مهاجرت و تخمریزی ماهیان مهاجر تبدیل شده است.
دکتر کیوان عباسی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص بررسی پراکنش و فراوانی ماهیان غیربومی در تالاب انزلی، اظهار کرد: تالاب انزلی جزء مهم¬ترین تالابهای ایران و ارزشمندترین تالاب در سواحل ایرانی دریای خزر محسوب میشود.
وی ادامه داد: این تالاب به لحاظ اقتصادی، ورزشی، تفریحی بهویژه حفظ تنوع ژنتیکی دارای اهمیت بسیاری است.
عباسی اضافه کرد: نتیجه تحقیقات نشان میدهد در داخل تالاب انزلی و ناحیه مصبی آن ۵۲ گونه ماهی وجود دارد که ۱۳ گونه آن غیربومی هستند.
عضو هیئتعلمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور عنوان کرد: تالاب بین¬المللی انزلی بهخاطر دارا بودن گونههای ویژه¬ای از ماهیان تالابی، محلی برای مهاجرت و تخمریزی ماهیان مهاجر است.
وی یادآور شد: در تالاب انزلی شاهدیم ماهیان غیربومی بهخاطر تولیدمثل موفق و سازش کامل با شرایط سخت تالابی، شدیداً غالب شده و مبارزه بیولوژیک فایده اندکی دارد.
عباسی تصریح کرد: با این اوصاف برای جلوگیری از مشکلات زیستی دیگر در تالاب، باید از ورود سایر گونههای غیربومی به داخل تالاب انزلی شدیداً جلوگیری شود.