سریال «The Witcher» پاسخ نتفلیکس به «گیم اف ترونز» اچ‌بی‌او
سریال «The Witcher» پاسخ نتفلیکس به «گیم اف ترونز» اچ‌بی‌او

شبکه تلویزیونی نتفلیکس این هفته تریلری از سریال درام – فانتزی آینده خود به نام «The Witcher» منتشر کرد. واکنش‌ها به این تریلر مثبت بوده است. برای مثال، سایت وایرد می‌گوید این تریلر «غافلگیری خوب» بود. شبکه‌های اجتماعی نیز روی خوش نشان داده و از هیکل بازیگر نقش اصلی آن، هنری کاویل تعریف و تمجید کردند.

شبکه تلویزیونی نتفلیکس این هفته تریلری از سریال درام – فانتزی آینده خود به نام «The Witcher» منتشر کرد.
واکنش‌ها به این تریلر مثبت بوده است. برای مثال، سایت وایرد می‌گوید این تریلر «غافلگیری خوب» بود. شبکه‌های اجتماعی نیز روی خوش نشان داده و از هیکل بازیگر نقش اصلی آن، هنری کاویل تعریف و تمجید کردند.شروع کار سریال ویچر که «جادوگر» هم خوانده می‌شود؛ از می ۲۰۱۷ بوده و در این مدت انواع شایعات و تصاویر درباره این پروژه در فضای وب منتشر شده است. گفته می‌شود سریال فانتزی ویچر از اواخر سال ۲۰۱۹ در قالب هشت اپیزود در نتفلیکس پخش می‌شود.

این سریال توسط لورن اشمیت هیسریچ و با اقتباس از مجموعه رمان‌های ویچر آندژی ساپکوفسکی نویسنده لهستانی ساخته می‌شود.


از هنگامی که سریال «بازی تاج و تخت» در سال ۲۰۱۱ توسط شبکه HBO منتشر شد؛ همه شبکه‌های تلویزیونی و سرویس‌های استریم به دنبال ساخت سریالی مشابه آن و با همان تم فانتزی و تخیلی هستند.

گیم اف ترونز با ترکیب چندین سبک از جمله درام، خشونت، فانتزی، تخیل به همراه رگه‌هایی از عشق و هوس و البته جریان‌های سیاسی و تئوری‌های حکومتی در کنار جلوه‌های ویژه کامپیوتری و هیولاهاو اژدهاسازی‌های گرافیکی، به موفقیت‌های بزرگی رسید و اکنون همه شبکه‌ها به دنبال تقلید از این فرمول هستند.

شبکه نتفلیکس تا کنون چندین سریال اکشن با بودجه‌های بسیار زیاد مانند مارکو پلو، دردویل (و دیگر نمایش‌های مارول) و اخیرا سریال تخیلی The Dark Crystal: Age of Resistance را ساخته است اما هیچ‌یک از آن‌ها تا کنون به سبک گیم اف ترونز نبوده و در فضای دوران یا عصر این سریال ساخته نشده است.

اکنون، نتفلیکس امیدوار است سریال ویچر بتواند یک نسخه مناسب برای پاسخ دادن به گیم اف ترونز باشد.

سریال ویچر چیست؟

گفتیم که سریال ویچر براساس رمان‌های فانتزی آندریژ ساپکوفسکی، نویسنده لهستانی ساخته شده و در آن «گرالت ریویایی» یک ویچر و شکارچی هیولا در یک سرزمین بی‌نام و نشان است که با شمشیر خود هر نوع موجودی را خرد می‌کند.

آندریژ ساپکوفسکی در فاصله سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ پنج سری کتاب تخیلی به نام ویچر منتشر کرده است و البته چندین داستان کوتاه درباره همین دوران کتاب‌ها دارد. تا کنون بازی‌های ویدیویی زیادی از روی این کتاب‌ها اقتباس شده که باعث فروش و مشهور شدن آن‌ها نیز شده است.

کتاب سوم از این مجموعه به نام The Witcher 3: Wild Hunt در سال ۲۰۱۵ موفق به کسب ده‌ها جایزه شد و بازی‌های ویدیویی زیاید براساس آن ساخته شد.

نتفلیکس به چه چیزی امیدوار است؟

در سال‌های اخیر، سرویس‌های استریم فیلم و ویدیو بیشتری وارد رقابت شدند و هر روز شاهد عضوگیری بیشتر آن‌ها هستیم.

به طور خاص، شرکت نتفلیکس باید در سال آینده با سرویس‌های استریمی مانند اپل نی‌وی پلاس، دیزنی پلاس، اچ‌بی‌او مکس، ان‌بی‌سی یونیورسال و چند سرویس دیگر رقابت کند. این‌ها به غیر از سرویس‌های گردن کلفتی مانند هولو و اچ‌بی‌او اصلی هستند.

هریک از این سرویس‌ها تلاش می‌کنند ساعت‌ها و روزهای بیشتری از بیننده‌ها را پر کنند تا آن‌ها برای مشاهده محتوا بیشتر هزینه کنند.

پس از اتمام سریال «بازی تاج و تخت»، هنوز درامی به سبک و هم وزن آن در این سرویس‌های استریم فیلم و ویدیو نمایش داده نشده است. نتفلیکس امیدوار است با پخش سریال The Witcher بتواند مخاطبان این سبک سریال‌ها را به سوی خود بکشاند.

سرویس نتفلیکس از سال ۲۰۱۶ و پس از سریال «چیزهای عجیب» (Stranger Things) دیگر موفق نشده یک سریال درام مناسب و پر مخاطب نمایش دهد.

آیا سریال ویچر موفق می‌شود؟

این سریال چند برگ برنده دارد. ابتدا اینکه به طور کامل توسط نتفلیکس تولید می‌شود و مالکیت معنوی سریال متعلق به این شبکه است.

بازیگر اصلی سریال در بیلبوردها و عکس‌های تبلیغاتی خوش درخشیده و جذاب، دلفریب و گیرا به نظر می‌رسد. تریلر منتشر شده درباره این سریال هم هیجان‌انگیز است و اگر واقعا سریال به همین کیفیت باشد؛ باید به موفقیت‌اش در بازار امیدوار بود.

خبر دیگر اینکه آلیک ساخارف (Alik Sakharov)، یکی از کارگردان‌ها و فیلم‌بردارهای معروف و طولانی مدت سریال بازی تاج و تخت، مدیر اجرایی سریال ویچر است. گفته می‌شود سه اپیزد از هشت اپیزود سیزن اول این سریال را هم کارگردانی کرده است.

اما یکی از دلایل موفقیت گیم اف ترونز، پخش‌های هفتگی بود. نتفلیکس عادت دارد کل قسمت‌های یک سیزن سریال را با هم منتشر کند. به این ترتیب، مخاطب چند روز درگیر سریال شده و بعد به یک باره رها می‌شود و شاید کل سریال را هم فراموش کند تا چند هفته بعد.

سال‌ها است سرویس‌های استریم به این نتیجه رسیده‌اند که باید همیشه مخاطب را در انتظار قرار دهند و با محتوا درگیر کنند. شاید نتفلیکس در ویچر این عادت بد خود را ترک کند و به یکی دیگر از عناصر موفقیت گیم اف ترونز پایبند شود.

باید منتظر بمانیم و ببینیم در نهایت نتفلیکس چه تصمیمی می‌گیرد و آیا می‌تواند این سریال را به موفقیت‌های اچ‌بی‌او برساند یا خیر!

منبع